REFERANSER

Deko interiør AS er en viktig samarbeidspartner for Eiendomsmegler Dahl AS. Firmaet er svært fleksible og yter mye for at våre kunder skal kunne på best mulig vis presentere sine boliger. Hos oss er dette en høyt prioritert oppgave på de boliger som skulle kreve litt inspirasjon og estetisk kreativitet for å kunne vise sitt fulle potensiale. Vi ser ofte at kunder lettere kan «møblere/innrede» sin fremtidige bolig dersom det er foretatt styling i forkant av presentasjonen. Rommene får en bedre dybde og det er lettere for kunden å få perspektiv på bilder av rom som ellers ofte ikke er innredet. Deko interiør har betydd mye for våre kunder og vi får kun positive tilbakemeldinger fra de som har benyttet seg av styling og rådgivning.

Eiendomsmegler Dahl gir derfor vår beste referanse til Deko interiør som vi har hatt et velfungerende samarbeid med i en årrekke.

Deko interiør AS har i mange år vært en svært viktig samarbeidspartner for oss i Nordvik&Partners Drammen. Fra tidligere år i EiendomsMegler1 og videre nå i Nordvik&Partners har Deko Interiør sørget for best mulig fremstilling av eiendommer vi har solgt. Svært kort responstid og kapasitet til styling er karakteristikker som passer godt til produktet de leverer, dette i tillegg til fleksible løsninger og meget god kundekontakt oppnår vi i sammen det beste resultatet for våre kunder.

Presentasjonen av en bolig er ofte preget av selgers egne preferanser og stil og vi ser at et tett samarbeid med en interiørstylist svært ofte kan fremheve de beste sidene ved en bolig. Hovedfokus ved et hvert salg er å tiltrekke seg flest mulig interessenter og skape en lyst til å kjøpe nettopp denne boligen. Bilder og presentasjon er alfa omega i et presset marked med kravstore kjøpere. Styling møter forventningene og øker kjøpelysten slik at man får flere interessenter på visning og da også flere som er villige til å legge inn bud. Å selge en følelse av at "her vil jeg bo" og "slik kan du få det" er noe helt annet enn å selge et tomt skall hvor interessentene selv må visualisere hvordan det kan bli. Bilder kan heller ikke sammenlignes når det gjelder "tomme skall" kontra delikat innredede rom hvor man tar hensyn til rommets utforming i forhold til presentasjon.

Deko interiør er for oss i Nordvik&Partners en solid samarbeidspartner hvor vi utelukkende har fått svært positive tilbakemeldinger både fra kunder og interessenter. Det er i tillegg en meget seriøs aktør med stor kapasitet som vi kommer til å benytte oss av mye i fremtiden.

Nordvik&Partners Drammen gir vår beste referanse til Deko interiør som vi har upåklagelig godt samarbeid med i mange år.
Garanti Eiendomsmegling Nedre Buskerud AS omsetter alle typer eiendommer. Enten vi selger brukte boliger eller nyprosjekt er det ofte behov for møblering av boligen før salg. Deko interiør AS er derfor et naturlig valg for oss når det er behov for møblering og det «lille ekstra» før fotografering. Deko Interiør AS leverer alltid som avtalt og er svært fleksible å samarbeide med, noe som er viktig i en hektisk meglerhverdag. Vår erfaring er at med bistand fra Deko Interiør AS så klarer vi å fremheve potensiale i enhver bolig. Vi gir derfor Deko Interiør AS våre beste anbefalinger!
Eiendomsmegler Krogsveen har i mange år hatt et kreativt samarbeid med Deko Interiør. Vi opplever at kundene våre ser nytten av den bistand de får, enten det er ved møblering av en bolig, eller gode interiørtips før eiendommen legges ut for salg. Deko Interiør har et godt utvalg av møbler og interiør som skaper gode «rom» for presentasjon av boliger. For de som kjøper boliger, ser de også nytten av samarbeid med Deko Interiør for tips til oppussing og møblering av sitt nye hjem.

Ut fra vår erfaring med at Deko Interiør alltid levere som avtalt, vil vi gi Deko Interiør våre gode anbefalinger.

Dialog Eiendomsmegling omsetter omkring 1000 boliger hvert år og er en av Buskeruds største innen prosjektmegling av nye boliger. Som et ledd i markedsføringen av enkelt boliger eller boligprosjekter benytter vi ofte stylist. Vi har valgt Deko Interiør som en av våre faste samarbeidspartnere da vi vet at de leverer hver eneste gang. Deko Interiør tilpasser seg til den kjøpergruppe, vi til enhver tid ser for oss, og med meget godt resultat. Det være seg enkel ”finnish” styling, det vil si kun tepper, puter og belysning etc. eller full styling pakke, hvor de med stor kreativitet tilpasser møbler mv. nøysomt til den enkelte bolig.

Dialog Eiendomsmegling har mange fornøyde kunder og meget gode referanser i forhold til arbeid utført av Deko Interiør. Deko Interiør er også i forhold til pålitelighet helt suverene.

PRIVATmegleren Drammen har samarbeidet med Deko Interiør i en årrekke. Deko har vært og er vårt førstevalg og støttespiller innen boligrådgivning og styling av boliger før og under salg. Våre kunder er meget fornøyd med service og produkt levert av Deko. De tilpasser stil og møbler til hver enkelt bolig slik at boligene ikke mister sitt særpreg.

PRIVATmegleren Drammen vil derfor anbefale Deko Interiør på det varmeste.

Vi har ved flere anledninger benyttet Deko Interiør til styling av boliger vi har hatt for salg. Vi er kjempefornøyd med den jobben Deko Interiør utfører. Møblene som benyttes er tidsriktige, og alle leilighetene blir stylet på en innbydende måte.

Alle avtaler overholdes, og vi kan trygt anbefale Deko Interiør til den som måtte ha behov for boligstylig.

Lanho Eiendom AS
Quality Eiendom AS

Vi har igjennom en årrekke hatt den glede av å samarbeide med Deko Interiør AS i forbindelse med salg av våre boliger i Drammen & Omegn. Firmaet leverer styling av høy kvalitet, og vi lar oss stadig imponere over det arbeid og kreativitet som selskapet legger ned i sine stylinger. Deko Interiør AS viser ett eierskap til hver enkelt styling som rett og slett er imponerende. Vi engasjerer firmaet ved alle våre boligsalg i regionen, og er overbevist om at våre kunder raskere ser helheten og kvalitetene ved boligen, og at boligene blir solgt raskere. Å engasjere Deko Interiør AS før salg av våre boliger, er sammen med en dyktig eiendomsmegler den beste investeringen vi gjør ifbl med våre salg.

Vi gir Deko Interiør AS de beste referanser, og ser frem til ett videre samarbeid med firmaet fremover.