REFERANSER


Deko Interiør AS er en viktig samarbeidspartner for Eiendomsmegler Dahl AS. Firmaet er svært fleksible og yter mye for at våre kunder skal kunne på best mulig vis presentere sine boliger. Hos oss er dette en høyt prioritert oppgave på de boliger som skulle kreve litt inspirasjon og estetisk kreativitet for å kunne vise sitt fulle potensiale.
Vi ser ofte at kunder lettere kan “møblere/innrede” sin fremtidige bolig dersom det er foretatt styling i forkant av presentasjonen.
Rommene får en bedre dybde og det er lettere for kunden å få perspektiv på bilder av rom som ellers ofte ikke er innredet. Deko Interiør har betydd mye for våre kunder og vi får kun positive tilbakemeldinger fra de som har benyttet seg av styling og rådgivning.
Eiendomsmegler Dahl gir derfor vår beste referanse til Deko Interiør som vi har hatt et velfungerende samarbeid med i en årrekke.

Eiendomsmegler Dahl AS


Jeg har brukt Deko interiør svært mange ganger og de leverer topp kvalitet og service hver gang. De har et unikt øye for å se detaljer og finne den rette styling som passer de ulike boligene. Jeg har opplevde at de til og med byttet ut nesten hele stylingen med en ny siden de så at de de først hadde planlagt ikke passet godt nok inn! Dette liker jeg. Jeg vil fortsette med å bruke disse på mine boliger

Christian Gjesdal Udgaard, Partner Nordvik Drammen


Vi har valgt Deko Interiør som en av våre faste samarbeidspartnere da vi vet at de leverer hver eneste gang. Deko Interiør tilpasser seg til den kjøpergruppe, vi til enhver tid ser for oss, og med meget godt resultat. Det være seg enkel "finish" styling, det vil si kun tepper, puter og belysninc etc. eller full stylingpakke, hvor de med stor kreativitet tilpasser møbler mv. nøysomt til den enkelte bolig.

Dialog Eiendomsmegling har mange fornøyde kunder og meget gode referanser i forhold til arbeid utført av Deko Interiør. De er også i forhold til pålitelighet helt suverene.

Geir Gundersen, Dialog Eiendomsmegling


Vi har gjennom en årrekke hatt den glede av å samarbeide med Deko Interiør AS i forbindelse med salg av våre boliger i Drammen & Omegn. Firmaet leverer styling av høy kvalitet, og vi lar oss stadig imponere over det arbeid og kreativitet som selskapet legger ned i sine stylinger. Deko Interiør viser et eierskap til hver enkelt styling som rett og slett er imponerende. Vi engasjerer firmaet ved alle våre boligsalg i regionen, og er overbevist om at våre kunder raskere ser helhten og kvalitetene ved boligen, og at boligene blir solgt raskere. Å engasjere Deko Interiør før salg av våre boliger, er sammen med en dyktig eiendomsmegler den beste investeringen vi gjør ifbl med våre salg.
Vi gir Deko Interiør AS de beste referanser, og ser frem til et videre samarbeid med firmaet fremover.

Lars Andreas Holmemo, Lanho Eiendom AS


Jeg har anbefalt Deko interiør til flere av mine kunder ( boligselgere) og kommer garantert til å anbefale dem igjen. Måten boligene og leilighetene blir stylet på skiller seg ut i fra hva mange av konkurrentene kan tilby.
Yrkesstolthet, konkurransedyktige priser, rask levering og god service er tydelig noe Deko interiør har fokus på. Kan absolutt anbefales.    

Tony-Andre Aspegren Dahl, Frem Eiendomsmegling


Veldig fornøyd med Deko interiør. De er flinke til å få frem potensialet i en bolig, og er med på å gjøre annonsen luftig og delikat.

Andrea Røkke Steen, DNB Eiendom AS 

SE vårt arbeid